Home.Werkwijze.Diensten.Studies.Vacatures.Leden.Contact.FAQ.
Werkwijze

Wij kennen een laagdrempelige manier van werken. Een eerste contact wordt altijd door u gelegd. Telefonisch of per mail geeft u in hoofdlijnen aan wat uw plannen zijn. Op basis hiervan zullen wij een volgende stap met u afspreken. Dit is meestal een wederzijdse kennismaking en een uitgebreidere toelichting door u van uw plannen. Wij zullen u in dit gesprek aangeven of en hoe wij verder zullen gaan.

 

Indien wij verder gaan is het registreren bij ons verplicht om toegang te krijgen tot een afgeschermd deel. U kunt hier een aantal documenten inzien die wij in de de rest van het proces zullen inzetten. Dit kan zijn dat wij een business plan van u verwachten, een format is beschikbaar in het afgeschermde deel (Studies). Indien een marketingplan noodzakelijk is hebben wij hiervan een format voor u beschikbaar.

 

Ter bescherming van uw privacy en de aangeleverde informatie zullen wij op een gegeven moment in het proces ook gebruik maken van een NCND (non commitment and non disclosure agreement). Een format hiervan kunt u inzien. Een NCND is overeenkomst bedoeld om over en weer discreet met verkregen of te verkrijgen informatie om te gaan.Wij zullen uw informatie op geen andere wijze inzetten dan met u is afgesproken. De NCND wordt één op één doorgezet naar alle betrokken of te betrekken partijen.

 

Voor een uitgebreidere beschrijving van de werkwijze voor een specifiek onderdeel verwijzen wij u naar Diensten.